Tips bij als je je verveelt

Posted on

Het zou niet snel meer moeten gebeuren met alle mogelijkheden die we nu hebben door de tijd waarin we leven. Maar vervelen, het is iets wat nog zo nu en dan kan gebeuren. Vervelen is vreselijk. Je bent een dag vrij, maar niemand in je omgeving heeft de tijd om wat met je te gaan uitvoeren. Het komt er dus op neer dat je echt alleen bent, maar wat ga je nou doen? Af en toe de dag in bed spenderen met netflix is zeker geen straf, maar hier heb je nou eenmaal niet altijd zin in. Wij geven je daarom wat tips waardoor je je niet zo snel meer zal vervelen!

Sporten

Sporten is iets waar je niet altijd de tijd voor vrij wilt maken. Of je hebt er geen zin in, of je hebt leukere plannen op de planning. Dan is het natuurlijk harstikke logisch dat je voor de leukere planning gaat, want je hebt daar tenslotte niet altijd tijd voor met werk en school. Daarom is het altijd goed om aan sporten te denken op de momenten dat je niets te doen hebt. Sporten kan ontzettend fijn en relaxend zijn. Op het moment dat je dan geen betere planning hebt, is sporten altijd een goed alternatief. Het is niet allee goed voor je, maar je zult je na het sporten ook goed over jezelf voelen dat je het toch maar hebt gedaan. Daarbij: je bent niet de hele dag bezig met sporten. Dit duurt tot zijn max 2 uurtjes waardoor je altijd nog andere dingen kunt plannen.

Online gokken

Om bordspelletjes te kunnen spelen, heb je vaak tegenstanders nodig. Als deze er nou niet zijn, is online gokken een goed alternatief. Online gokken bestaat uit het spelen van kansspelen op internet. Dit kan je dus solo doen en heb je niemand anders voor nodig. DISCLAIMER: gokken kan verslavend worden. Doe dit dus niet te vaak. Hou het bijzonder en doe het af en toe. Zou is en blijft het speciaal. Het is dus veel leuker om dit te plannen zodat je er ook naar uit kan kijken.

Je passie

Denk eens goed na over wat jouw passie is. Hou je van schrijven of tekenen? Pak eens je schrift en je pennen uit de kast en ga hier weer eens mee aan de slag! Vaak naar mate hoe ouder je wordt en meer verantwoordelijkheden krijgt door school of werk, vergeet je je passie. Dit is zonde, aangezien het altijd prettig is om je hobby uit te oefenen. Ook voetbal kan hieronder vallen.

Geef een reactie