Underlayment platen zijn de ideale basis voor je klus

Posted on

Wil je je vliering een vloertje geven zodat je er daadwerkelijk spullen kunt gaan opslaan? Dan kun je niet zonder underlayment platen. Deze underlayment platen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes: 9 mm, 12 mm, 18 mm of 21 mm. De laatste twee worden echt wel gezien als heavy duty underlayment platen. Je kunt deze platen bijvoorbeeld gebruiken voor wanneer je een zolder in je magazijn wilt bouwen. Je hebt dan een stevige basis nodig om alle goederen te kunnen opslaan. Daarbij is het wel zo handig als je er zelf op nog op kunt lopen op een veilige manier.

Waar kun je underlayment platen voor gebruiken?

Je kunt underlayment platen gebruiken voor de constructie van een nieuwe vloer, van een nieuw plafond of van een nieuw wandje. Underlayment platen zijn in verschillende varianten te koop. Van de basisplaten tot de brandwerende platen die ook in commerciële ruimtes gebruikt mogen worden. Underlayment platen zijn gemakkelijk aan elkaar te schuiven door het mes-groef-systeem. Zo heb je altijd al snel een goede ondergrond voor wat je er verder mee wilt gaan doen.

Hoe zet je deze platen vast?

Voor de meest ideale en stevige bevestiging plaats je de underlayment platen op raggels en zet je ze daarna vast met een spijkerpistool. Dit werk snel en secuur en door de kracht waarmee de spijker het hout in wordt gedreven blijft er geen stukje boven de plaat uitsteken. Het voordeel hiervan is dat je, na het bevestigen van de underlayment, direct verder kunt gaan met het bewerken van de nieuwe vloer, muur of het nieuwe plafond. Je kunt iedere afwerking kiezen die je wilt. Wil je er tapijt op bevestigen? Dat kan. Ga je liever voor laminaat? Geen probleem. Wil je het plafond met een roller bewerken? Ga je gang. Of ga je liever met een verfspuit aan de gang? Leef je uit. Door de underlayment heb je altijd een goede basis gemaakt.

Waar bestel ik deze platen?

Je bestelt deze platen heel gemakkelijk bij Pontmeyer. Je kunt de platen online bestellen en dan zelf afhalen, op een voor jou handig moment, in één van de 48 afhaalcentra van Pontmeyer. De bestelling staat dan voor je klaar in het magazijn. Het goede nieuws? Je kunt met je auto, bus en de aanhanger gewoon dat magazijn binnen rijden. Je hoeft dus niet in de regen te laden. Dat is voor de verwerking van deze platen ook wel zo fijn. Deze zijn bedoeld voor droge situaties.

Geef een reactie