Een stadsfiets heren is een stijlvolle fiets

Posted on

Een stadsfiets heren is de ideale fiets voor woon-werkverkeer. De fiets is licht en goed wendbaar, wat natuurlijk heel handig is in het drukke stadsverkeer. Een stadsfiets heren heeft een sportieve maar toch comfortabele zit. Wist je dat zelfs onze demissionair Minister President Mark Rutte op de stadsfiets heren naar zijn werk gaat. Naar je werk fietsen is sowieso een goed idee. Je hebt nog even de tijd om te ontspannen voor de drukke dag begint en nog even te genieten van al het mooie dat, ook in de stad, te zien is. Ook op de terugweg zal je blij zijn met je stadsfiets heren. Je kunt dan even uitwaaien voor je thuis weer aan de dagelijkse zaken begint.

Een stadsfiets heren is dus een aanrader

Deze fietsen zijn, over het algemeen, voorzien van 3 of meer versnellingen. Dit maakt het meefietsen met de stroom van fietsers een stuk gemakkelijker. Daarbij is een stadsfiets goed wendbaar, dit komt dan weer van pas bij het ontwijken van andere fietsers en voetgangers. Je kunt op een stadfiets overigens ook best buiten de stad fietsen, het is maar net wat jij wilt. Ben je niet vies van een stukje fietsen? Daag jezelf dan uit en ga iedere dag met een (flinke) omweg naar huis. Dat is niet alleen goed voor je spieren, het is altijd goed om voldoende frisse lucht binnen te krijgen.

Zoveel mensen, zoveel wensen!

Iedereen is net weer anders en dus kan het zijn dat de fiets die je buurman heeft totaal niet voegt bij jou. Nu kan het natuurlijk zijn dat je buurman een stuk groter of kleiner is, maar het kan ook zijn dat hij meer van een sportzit houdt en jij liever wat meer rechtop fietst. En dan is er nog de kwestie van smaak: niet iedereen vindt dezelfde fiets mooi. Ga je voor een stoere zwarte fiets of heb je liever een gekleurd model? Wil je een stevige bagagedrager of is deze voor jou niet van belang?

Het is altijd slim om een proefrit te maken

Om echt te ontdekken welke fiets het fijnst voegt bij jouw wensen, is het altijd verstandig om even een proefrit te maken. Heb je een heel specifieke fiets op het oog? Dan is het verstandig om dat aan te geven bij het maken van de afspraak. De mensen van de Fietsvoordeelshop zullen er dan voor zorgen dat deze fiets voor je klaar staat. Heb je de knoop doorgehakt? Dan kan je fietsavontuur beginnen!

Geef een reactie